Grönområden

Från Bäckens Samfällighet
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Den utskrivbara versionen stöds inte längre och kanske innehåller renderingsfel. Uppdatera din webbläsares bokmärken och använd standardutskriftsfunktionen istället.

Sidan är under uppdatering...

Häckar och rabatter

Sedan 2018 sköts delar av samfällighetens häckar och rabatter av Svensk Utemiljö AB. Svensk Utemiljö ansvarar för skötsel av markerade ytor (se länkad pdf) under perioden 1 maj till 31 oktober.

Icon pdf.png Orienteringskarta häckar & rabatter som sköts av Svensk Utemiljö

Träd

De senaste åren har fokus mestadels varit på att ta ner/beskära träd som är skadade/förstör asfalt/utgör risk vid storm, lutar mot hus eller garage eller är sådana som vi anser att skall behållas. Följande steg är att börja plantera nya träd som passar in nu och även om cirka 20 år utan att de medför nerskräpning/irritation för de boende.

Bensin till gräsklippare

Det är allas ansvar att det finns bensin kvar till gräsklipparna, tar man det sista eller det inte räcker till nästa så får man köpa alkylat-bensin och lämna kvitto till styrelsen.

Nyttiga Länkar och Info

På följande sida kan du läsa om vad som gäller i Huddinge kommun och vad samfälligheten/boende har att hålla sig efter. För att efterfölja detta behöver vi minst kapa grenar och sly vid ex. cykel-/gångbanan mot Häradsvägen men det kan bli så att vi behöver ta ner träd också. Läs på vad som berör dig och som du har ansvar för: https://www.huddinge.se/stadsplanering-och-trafik/felanmalan-drift-och-underhall/fri-sikt-i-korsningar---klipp-hacken/

För att se tomtgränser och om marken är samfällighetens/kommunens/den boendes/grannens då skall du gå in på: https://karta.huddinge.se/

Uppe till vänster i 'Sök i kartan' fältet kan du skriva in t.ex Bäcken 19 (Bäckens samfälligheten)

Det blåa på kartan visar samfällighetens tomt.

Uppe till höger kan du byta till Bakgrundskarta. Ex. Södertörn Ortofot

Zooma in/ut nere på sidan

Kommunens fastigheter som är närmast oss:

JAKOBSLUND 2:19>1

JAKOBSLUND 2:19>3

JAKOBSLUND 2:19>7