Huvudsida

Från Bäckens Samfällighet
Hoppa till navigeringHoppa till sök


Välkommen till Bäckens Samfällighet i Segeltorp

Nyheter

2019-09-18 Enkät från Garagegruppen

Garagegruppen önskar få input från alla boende i området och har därför gjort en enkät som kommer delas ut i alla brevlådor.

Om ni saknar enkäten eller om den förkommit kan den laddas ned här: Icon pdf.png Enkät för garage och intresse för elbilsladdning

2019-08-15 Inbjudan Bäcken 40 år!

Styrelsen har härmed glädjen att bjuda in alla i området att fira Grisbyns 40-årsjubileum. Firandet går av stapeln den 7/9 -19 med start klockan 16. För att garantera mat måste man anmäla intresse genom att lämna talongen på det utdelade informationsbladet i brevlådan på MBV 286.

Om ni saknar inbjudan kan den laddas ned här: Icon pdf.png Grisbyn 40 År

2019-03-30

Hemsidan uppdaterad med bl.a datum för städdagarna 2019, nya styrelsen, förtydligande under underhålls- och reparationsarbeten kring ändringar som kräver bygglov.

2019-02-21

Bäckens samfällighets ordinarie stämma äger rum torsdagen den 28 mars 19:00 i Segeltorpsskolans matsal. Välkommen!

2019-01-30

Glöm inte att lämna in eventuella motioner till årsmötet innan 31 januari 2019.

2018-05-07

Styrelsen skall kontaktas vid takbyte och vi rekommenderar starkt att ni följer nuvarande färgkod för era takpannor vid byte. Ta kontakt med era grannar vid intresse att byta tak för att se om ni kan byta hela längan för att få enhetligt utseende. Det är inte styrelsens ansvar att ta in offerter för detta utan det är varje fastighets ansvar.


Har ni frågor så kontakta gärna oss i styrelsen.

Gamla nyheter kan du läsa här.

Här finner du som bor i samfälligheten information om hur du kontaktar samfällighetens styrelse och hur samfällighetens olika ansvarsområden är uppdelade. Du hittar även information om avgifter, viktiga händelser under året och svar på en del vanliga frågor. Om du saknar något innehåll på sidan så tveka inte att höra av dig till styrelsen med dina synpunkter.


Grisbyns informationssida på Facebook

Grisbyns grupp på Facebook

Organisation

Viktiga ansvarsområden inom samfälligheten

Ekonomi

Händelser under året

Motioner

Övrigt